Freelancer-alusta

Tarjoamme ICT-asiantuntijoille freelancer-alustan, jolla voi tehokkaasti realisoida osaamisensa ja asiakkaalle tuottamansa arvon ilman oman yrityksen perustamista. Käytännössä teemme freelancereiden kanssa toimeksiantosopimuksia asiakasprojekteihin. Tämän lisäksi tarjoamme freelancerille hieman perinteistä työyhteisöä muistuttavan yhteisön johon niin aloittelevat kuin kokeneet ICT-ammattilaiset ovat tervetulleita.

Ydinajatuksena on tarjota työnteon malli, joka on täysyrittäjyyden ja perinteisen työntekijyyden välimuoto. Alustamme voi olla tai olla olematta ensimmäinen askel täysyrittäjyyteen. Palveluidemme avulla ICT-ammattilainen voi ainakin kokeilla sitä nopeasti ja vaivattomasti. Kannustamme vahvasti kokeilemaan mallin tuomaa vapautta, vastuuta ja kompensaatiota. Tätä helpottaaksemme, tarjoamme alustalla oleville henkilöille seuraavat palvelut:

- Etsimme sinulle aktiivisesti uusia toimeksiantoja asiakas- ja partneriverkostomme kautta antamiesi reunaehtojen mukaisesti.

- Ehdotamme sinulle sopivia toimeksiantoja ja laadimme yhdessä hakemukset asiakkaalle.

- Käymme sopimusneuvottelut ja sopimuksen laatimiset asiakkaan kanssa.

- Reilun kompensaation Alforzan laskuttamasta tuntihinnasta.

- Hoidamme tarvittavat vakuutukset toimeksiannon ajaksi, pl. YEL-vakuutus.

- Maksamme työkorvauksen suoraan pankkitilillesi toimittamasi tuloverokortin tai freelancer-verokortin perusteella.

- Hoidamme kirjanpidon ja verojen maksun (arvonlisävero ja ansiovero).

- Hoidamme tarvittavan laitteiston toimeksiannon suorittamisen ajaksi.

Voit siis keskittyä vapaasti asiantuntijatyösi ja energiasi tehokkaaseen hyödyntämiseen niin rahallisen vastineen kuin mallin tuoman vapauden näkökulmasta. Me tarjoamme sinulle alustan ja puitteet sen suorittamiseksi.